Σχετικά με εμάς

Η εταιρεία MAGICOM δραστηριοποιείται από το 1995 στον χώρο της πληροφορικής ως εταιρεία παροχής υπηρεσιών πληροφορικής και ολοκληρωμένων λύσεων. Iδρύθηκε από μια ομάδα επαγγελματιών της πληροφορικής με υψηλή κατάρτιση, βαθιά εξειδίκευση και μακρόχρονη εμπειρία στην παροχή υπηρεσιών διαδικτύου αλλα και εφαρμογών υπολογιστή.
Οι δραστηριότητες της εταιρείας είναι προσανατολισμένες προς την αρτιότερη εξυπηρέτηση του πελάτη μέσα από ειλικρινείς συνεργασίες που βασίζονται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη.

Εξυπηρέτηση Πελατών.

Η Magicom αποδεικνύει διαρκώς στην πράξη ότι βρίσκεται δίπλα στους πελάτες της, όχι μόνο υλοποιώντας εφαρμογές που καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες τους, αλλά υποστηρίζοντάς τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε όλη την διάρκεια της συνεργασίας μέσω του άρτια εκπαιδευμένου προσωπικού της. Η συνέπεια και η αξιοπιστία αποτελούν για τους πελάτες της MAGICOM Ο.Ε. την καλύτερη εγγύηση για πλήρη και ουσιαστική υποστήριξη.

Διαδικασία Υλοποίησης Εφαρμογής

1. Συναντήσεις

Συναντήσεις με τους υπεύθυνους της εταιρείας, για αναλυτικά καταγραφή των απαιτήσεων και των αναγκών που πρέπει να καλύψει η εφαρμογή.

2. Σχεδιασμός

Σχεδιασμός της εφαρμογής από την ομάδα των αναλυτών.

3. Υλοποίηση

Παρουσίαση του πλάνου στον πελάτη.

Υλοποίηση της εφαρμογής.

4. Δοκιμή

Δοκιμαστική λειτουργία της εφαρμογής στο περιβάλλον του πελάτη με πραγματικά δεδομένα.

5. Παράδοση

Παράδοση της εφαρμογής, μεταφορά δεδομένων από την παλιά εφαρμογή (αν αυτό είναι εφικτό) , έναρξη λειτουργίας.

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

AgrINFO

Τελευταία ενημέρωση του καταλόγου φυτοπροστατευτικών έγινε στίς
18/09/2017

DataFarm

Κυκλοφόρησε η δεύτερη έκδοση της πλατφορμας DataFarm. Σε αυτή την έκδοση υπάρχει η δυνατότητα εμφάνισης του αριθμού ημερών που απαιτούνται από την  τελευταία επέμβαση μέχρι τη συγκομιδή.
Επίσης υπάρχει η δυνατότητα εμφάνισης της έγκρισης του φυτοφαρμάκου που περιλαμβάνει πολλές πληροφορίες για δοσολογία, τρόπο χρήσης, κλπ

AgrINFO

Η εφαρμογή AgrINFO μπορεί να στείλει τα πωληθέντα είδη στην καρτέλα του πελάτη στην πλατφόρμα DataFarm με το πάτημα εντός κουμπιού.